בקיבוץ מגל מגדלים כ 700 דונם כרמי זיתים ממספר זנים תוך שימוש באגרונומים המובילים בתחומם ושיטות חקלאיות ותעשיתיות המאפשרות להגיע לאיכות הגבוהה ביותר של שמן זית.
הגידול המוקפד של כרמי הזיתים, הקפדה על גידול מבוקר, השקיה מדוייקת וטיפול אופטימלי בעצים הוא החלק הראשון בהפקת שמן זית מצויין. עיתוי המסיק נקבע במדוייק על פי הבשלות הרצויה בכל זן ולכל מטרה שנבחרת מראש, העצים נבצרים על ידי מנערת או בוצרת (תלוי בזן הזיתים), שיטות מהירות מאד אשר מונעות פגיעה בעץ או בפרי. הזיתים שנקטפו עוברים במהירות לבית הבד, עוברים שטיפה, מיון, גריסה, הפרדת חומרים ולבסוף סינון. לאחר הסינון עובר השמן בחינה של טועמים מוסמכים לוודא את האיכות ולקבוע את הרכב בלנד הבית והחלטות חשובות הנוגעות לשמירת איכות אופטחמלית.
שמן הזית, שהופק בכבישה קרה, עובר למיכלי נירוסטה אטומים לאור ולחמצן ונשמרים בטמפרטורה אופטימלית עד לביקבוקם.
חקלאות מקומית במיטבה.
 

Dark Text for Buttons: 

Show Products only on Virtual Fairs: 

מסיק קיבוץ מגל

בקיבוץ מגל מגדלים כ 700 דונם כרמי זיתים ממספר זנים תוך שימוש באגרונומים המובילים בתחומם ושיטות חקלאיות ותעשיתיות המאפשרות להגיע לאיכות הגבוהה ביותר של שמן זית.
הגידול המוקפד של כרמי הזיתים, הקפדה על גידול מבוקר, השקיה מדוייקת וטיפול אופטימלי בעצים הוא החלק הראשון בהפקת שמן זית מצויין. עיתוי המסיק נקבע במדוייק על פי הבשלות הרצויה בכל זן ולכל מטרה שנבחרת מראש, העצים נבצרים על ידי מנערת או בוצרת (תלוי בזן הזיתים), שיטות מהירות מאד אשר מונעות פגיעה בעץ או בפרי. הזיתים שנקטפו עוברים במהירות לבית הבד, עוברים שטיפה, מיון, גריסה, הפרדת חומרים ולבסוף סינון. לאחר הסינון עובר השמן בחינה של טועמים מוסמכים לוודא את האיכות ולקבוע את הרכב בלנד הבית והחלטות חשובות הנוגעות לשמירת איכות אופטחמלית.
שמן הזית, שהופק בכבישה קרה, עובר למיכלי נירוסטה אטומים לאור ולחמצן ונשמרים בטמפרטורה אופטימלית עד לביקבוקם.
חקלאות מקומית במיטבה.
 

x

סל הקניות שלך ריק...

סה"כ: 0.00₪